Over Haardenspecialist Meppel

De Haardenspecialist Meppel is onderdeel van Installatiebedrijf Meppel met een eigen grote showroom voor uitgebreid advies en zelf de sfeer van uw nieuwe kachel ervaren.

Moet er een houtkachel of elektrische haard geïnstalleerd worden? Heeft u te maken met een lekkage aan uw waterleiding of riolering? Of staat u voor een dak of dakgoot die gerepareerd of vervangen moet worden? Bij Installatiebedrijf Meppel bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieterswerkzaamheden en installatie van uw kachel!

Wij zijn snel ter plaatse en voeren al het loodgieterswerk vakkundig en secuur uit, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt. Wij staan voor u klaar met advies, expertise en toewijding.

Wat kost het installeren van een rookkanaal en houtkachel?
De exacte kosten van de aanleg van een rookkanaal en installatie van een houkachel hangen af van de omstandigheden, bijvoorbeeld de benodigde lengte van het rookkanaal en eventuele bochten of knelpunten. Als je precies wilt weten hoeveel het aanleggen of verwijderen van een rookkanaal in jouw huis kost, kun je het beste een offerte aanvragen. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.

contact

Bezoek onze showroom

Behalve het installeren van rookkanalen, verkopen wij complete kachels inclusief installatie. Kijk op de site van haardenspecialistmeppel.nl voor het aanbod van sfeervolle hout- en elektrische kachels. Of kom langs in onze showroom in Meppel, waar je de kachels in het echt kunt zien en waar we je ook passend advies kunnen geven.

route showroom